0Item(s)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left

„DRAČIA KRV BALÍČKY“ – cesta pre najíntezivnejší liečebný účinok

„DRAČIA KRV BALÍČKY“ – cesta pre najíntezivnejší liečebný účinok
Pred 3 rokmi 8778 Pozretia Žiadne komentáre

V dnešnej dobe sa často stretávam s tým, že nie každý dokáže otvorene rozprávať o svojom zdravotnom stave. Aj pre týchto ľudí sme pripravili ponuku 75 druhov balíčkov.

Prečo produkty vo forme balíčka ?

Balíčky Trávniček sú zamerané na maximálny liečebný účinok. Výberu jednotlivých druhov produktov a ich kompletizácii do balíčkov venujeme pravidelne veľa času. Je to vždy kombinácia našich najlepších produktov zameraná na konkrétny problém. Balíčky sú určené aj na prevenciu (čo je náš primárny zámer).

Ako ich správne používať ?

Každý balíček obsahuje čisto produkty z našej výroby. Balíčky sú nastavené na 3 mesiace pre dospelých (dávkovanie na obale) a 6 mesiacov pre deti (dávkovanie po konzultácii).

Pri užívaní balíčkov je potrebné max. každých 21 dní urobiť 7 dňovú pauzu. Vtedy sa neužíva nič. Pauzy sú dôležité z dvoch dôvodov:

1. Aby nevznikal návyk na byliny, ak sa užívajú dlhodobo (viac ako 3 mesiace)

2. Počas 7 dňovej pauzy si vie užívateľ porovnať svoj stav v porovnaní keď to užíva a keď nie a každá pauza by mala byť postupne menej rozdielna.

Ak sa tento proces zopakuje min. 3x, pozitívna zmena sa začne ukotvovať v našom organizme a pretvá, čo je žiadúca a veľmi pozitívna

vec.

ŠPECIÁLNY – individuálny prítup

V prípade, že vám nevyhovuje žiadny z balíčkov v našej ponuke, môžete nás kontaktovať. Po konzultácii vám vyberieme a nastavíme balíček na mieru podľa vášho aktuálneho zdravotného stavu, alebo ako darček pre vašich blízkych.