0Item(s)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left

Blog

Meridián pľúc a hrubého čreva.

Pred 3 rokmi 37435 Pozretia Žiadne komentáre

Pľúca pri nádychu sú riadené a podporované obličkami. Sú jediným orgánom, ktorý dokážeme ovplyvňovať svojou vôľou - zadržanie vzduchu a zabránenie výdychu. Keď črevo neprepravuje kal, tak ako by malo, dochádza napríklad k zápche, alebo naopak k hnačke, je počuť vrčanie a prichádzajú bolesti. Spojenie medzi hrubým črevom a pľúcami môže viesť napríklad k tomu, že pri nedostatočnej priechodnosti stolice existujú pocity dýchavičnosti v hrudníku, kašľa atď.

„DRAČIA KRV BALÍČKY“ – cesta pre najíntezivnejší liečebný účinok

Pred 3 rokmi 8759 Pozretia Žiadne komentáre

Balíčky Trávniček sú zamerané na maximálny liečebný účinok. Je to vždy kombinácia našich najlepších produktov zameraná na konkrétny problém. Každý balíček obsahuje čisto produkty z našej výroby. Balíčky sú nastavené na 3 mesiace pre dospelých (dávkovanie na obale) a 6 mesiacov pre deti (dávkovanie po konzultácii).

Copaifera officinalis oleoresin | Copaiba oil

Pred 4 rokmi 12030 Pozretia Žiadne komentáre

Copaiba stromy sú značne rozvetvené a rastú od 15-30 m výšky. Produkujú veľa malých bielych kvetov. Existuje 35 druhov Copaifera, nájdené hlavne v tropickej Južnej Amerike (najmä v Brazílii, Argentíne, Bolívii, Guyane, Kolumbii, Peru a Venezuele). Niekoľko rôznych druhov sa používa ako tradičné lieky.

BORELIÓZA – stále viac rozšírená nepríjemná infekcia

Pred 4 rokmi 12640 Pozretia Žiadne komentáre

Lymská borelióza je infekčné ochorenie vyvolané baktériami “Borrelia burgdorferi”. Je to najčastejšie ochorenie prenášané poštípaním infikovaným kliešťom, ale aj krv sajúcim hmyzom, ako sú komáre a niektoré muchy.

Žalúdok – problémy a ich riešenia

Pred 5 rokmi 29456 Pozretia Žiadne komentáre

Žalúdok je orgán, ktorý je tvorený jemnými nervovými zakončeniami, preto sa na jeho správnom fungovaní výrazne podieľa aj emocionálne rozloženie. Ak ste v strese, žalúdok nepracuje tak, ako by mal ! Pokiaľ trpíte na tráviace ťažkosti, venujte aspoň chvíľku z každého dňa sami sebe.

Tetánia – ochorenie dlhodobo vystresovaných ľudí (choroba 21.storočia)

Pred 5 rokmi 67133 Pozretia Žiadne komentáre

Ochorenie ktoré postihuje predovšetkým mladšiu generáciu a s mojich skúseností viac ženy ( mladé mamičky ). Škála príznakov je široká, najmä svalových a nervových ( syndróm zvýšenej nervovo - svalovej dráždivosti ).

Obličky - ako sa one starať

Pred 5 rokmi 33813 Pozretia Žiadne komentáre

DOPRAJME IM DOSTATOK SPÁNKU

Podľa tradičnej čínskej medicíny zimným mesiacom vládne vodný element. December je o lymfatickom systéme, január o močovom mechúre a vo februári by sme sa mali viac zamerať na obličky.

Niečo viac ku krémom...

Pred 5 rokmi 2108 Pozretia Žiadne komentáre

Všetky krémy sú bez vonných alergénov a chemických konzervantov !!!

Niečo viac ku tinktúram ...

Pred 5 rokmi 2669 Pozretia Žiadne komentáre

Každá tinktúra je 100% bylinný macerát v potravinárskom rafinovanom 96% liehu a na riedenie bola použitá demineralizovaná voda.

Slovanskí bohovia

Pred 5 rokmi 101418 Pozretia Žiadne komentáre

Často dostávam otázku od ľudí ktorí majú slabší prehľad v našej histórii podľa čoho sú pomenované moje viaczložkové krémy. Tak tu je odpoveď. Naozaj neexistuje bylinka Mokoš ani Perún, ani tie ostatné :-) . Tu si viete nájsť toho svojho podľa ktorého som pomenoval práve ten váš krémik :-) .